0
Tenis

FOTO: STARSPORT

NOVI IZAZOV ZA NAJBOLJU SRPSKU TENISERKU: Može li Aleksandra do još jednog velikog iznenađenja?

Objavljeno: 02.09.22 u 13:52

Evo gde i kada možete gledati duel srpske i ruske igračice!

Najbolja srpska teniserka, Aleksandra Krunić, odlučna je u nameri da napravi najbolji rezultat u karijeri na nekom grend slem turniru. Upravo je na US openu 2014. godine stigla do četvrtog kola, a sada joj nedostaje jedan trijumf da ponovi taj podvig.

Aleksandra je u prethodnoj rundi šokirala nekadašnju šampionku Rolan Garosa, Barboru Krejčikovu, a sada je na redu rivalka iz Rusije. U pitanju je 35. teniserka na WTA rang listi, Ljudmila Samsonova. Uloga favorita je na strani Ruskinje, ali važno je istaći da je u jedinom međusobnom duelu dve teniserke trijumf odnela Krunićeva, kada je u kvalifikacijama za Otvoreno prvenstvo Francuske 2021. godine slavila sa 2:1 u setovima.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Današnji duel zakazan je za 21 čas po našem vremenu, a pomeranje termina odigravanja zavisi isključivo od mečeva koji po planu prethode susretu srpske i ruske teniserke. Kamere Eurosport televizije trebalo bi da ‘pokriju’ prenos sa ‘Bili Džin King‘ arene u Njujorku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter