0
Evropske lige

Foto: Twitter/@ToulouseFC

NESUĐENO ZVEZDINO POJAČANJE U LIGI 1: Birmančević zadužio dres Tuluza! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.22 u 09:51

Poslednjeg dana prelaznog roka, Veljko Birmančević zadužio je dres povratnika u najjaču ligu Francuske.

U Tuluzu su srećni što su ga doveli, a ni on ne krije zadovoljstvo. Navijač je Crvene zvezde, ali zbog minuta koje je odigrao za prvi tim Partizana, čiju je prošao Omladinsku školu, nije dobio zeleno svetlo da dođe u redove crveno-belih. Za Malme je odigrao 71 utakmicu, postigao 27 golova i upisao 13 asistencija.

Veoma sam srećan jer dolazim u veliki klub kakav je Tuluz. Gledao sam dan ranije utakmicu protiv Pari Sen Žermena, atmosfera je bila neverovatna, navijači su napravili zaista sjajan ambijent. Želim da dam 200 odsto za klub jer mi to daje šansu da igram na veoma visokom nivou. Nadam se da ću puno postići i pomoći timu da ostvari dobre rezultate, to su moji ciljevi ove sezone“ rekao je Birmančević za klupski sajt Tuluza.

Zatim je upoznao navijače sa svojim pozicijama na terenu i gde najviše voli da se nađe.

„Moja omiljena pozicija je levo krilo, ali mogu da igram i drugog napadača ili broj 10. Volim da driblam i dajem golove, da asistiram i igram u napadu kako bi pomogao da moja ekipa pobedi.


MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter