0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 20: Petteri Koponen of Barcelona in action during the 2017/2018 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season game between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona Lassa at Aleksandar Nikolic Hall on October 20, 2017 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

FINAC SE PRISETIO UDARANJA PEŠIĆA: Povredio sam mu rame, a pričali smo mu da pazi!

Objavljeno: 02.09.22 u 20:00

Košarka je dinamičan sport, u kome, svima koji su je igrali to je dobro poznato, povrede nisu retkost. Ipak, da igrač povredi spostvenog trenera i to na treningu, nije baš previše česta pojava. U jednom takvom slučaju učestvovao je Kari Pešić, zajedno sa, sada već čuvenim finskim plejmejkerom, Peteri Koponenom, kada su zajedno sarađivali u Barseloni.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

„To je istitinita priča. Kada je došao u Barselonu, on je bio trener koji je uvek na terenu tokom treninga, vikao je i davao instrukcije igračima. Jednom se na treningu dogodilo dok smo igrali na dva koša da je on bio na sredini terena, mi smo krenuli u kontra napad, ja sam trčao okrenute glave i udario sam u njega, a on pao“, rekao je Koponen.

„Povredio sam mu rame i osećao sam se loše zbog toga naravno. Stalno smo mu govoroli „Treneru, pazi, mi trčimo brzo“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport na B92.net (@b92_sport)

O Pešiću samo najlepše priča Finac.

„Znate, ja njega poznajem prilično dugo. Hteo me je u svom timu kad sam bio mnogo mlađi. Na kraju sam imao sreću da igram za njega u Barseloni i mislim da je sjajan trener i legenda. Lepo je videti da vodi Srbiju ponovo i mislim da imaju šanse da osvoje zlato ove godine, odličan su tim.“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter