0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRVENA ZVEZDA SE ZVANIČNO OPROSTILA OD PAVKOVA: Emotivnim klipom stavljena je tačka na jedan lep period! (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.22 u 10:48

Pavkov je još uoči revanš meča plej-ofa za Ligu šampiona otišao iz Zvezde i pojačao Al Fejhu, a šampion Srbije mu se danas i zvanično zahvalio.

Posle Makabija je delovalo da su svi zaboravili ko je Milan Pavkov i šta je sve uradio u crveno-belom dresu, ipak, sada kada ga nema, mnogi shvataju šta je Zvezda izgubila odlaskom svoje devetke.

„Golovi Liverpulu, pogodak protiv Milana, u derbiju… Više od 150 nastupa, preko 50 puta pogođena mreža… Četiri titule, dva Kupa Srbije… Mnogo sreće i uspeha je Milan Pavkov doneo navijačima Crvene zvezde. Pet i po godina nakon što je zadužio crveno-beli dres, vreme je za rastanak. Snažni napadač karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, a iza njega ostaju brojna dostignuća koja je tokom mandata na Marakani ostvario. Paki, hvala na svemu! Srećno!“ piše u objavi posvećenoj Pavkovu na twitter i instagram nalogu Crvene zvezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)


MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter