6
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINA POBEDILA PARTIZAN NA PIJACI: Velika želja crno-belih ipak završila u Novom Sadu!

Objavljeno: 01.09.22 u 13:07

Ranije ovog meseca se pojavila informacija kako je Partizan zainteresovan za nekadašnjeg igrača Radničkog iz Niša, Nikolu Čumića. On se najbolje snalazi na poziciji krila, a kuriozitet jeste da je prošlog leta bio velika želja Crvene zvezde, dok je ovo leto Partizan bio taj koji je jurio njegove usluge.

Ipak dvadesetrogodišnjak je iz Olimpijakosa prešao u Vojvodinu, saznaje Telegraf, koja je njegovim potpison dobila ekstra-kvalitet kada je u pitanju borba za dve najviše pozicije na tabeli, koji garantuju u najmanju ruku učešće  kvalifikacijama za Ligu šampiona.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Osim Olimpijakosa, za koga nije upisao zvanični nastup, Čumić je igrao još i za Sporting Hihon, ali i Lucern, kao pozajmljen fudbaler, dok je u karijeri na 170 mečeva postigao 32 pogotka.

0
0

6 Komentara

  1. Najvažnije je da nisu oteli igrača zvezdi hahaha samo poniziti Partizan . Ove što pišu ove tekstove kao da je pravio Čović .

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta je bilo sa Gojka C. Još on i dobro je. Kad će Pavlović da se odmori Rikardo. Tu je uskoro i Pantić . Sasvim dovoljno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Svakako, Cumic je drugorazredan igrac pa nije nije cudo sto je zavrsio u Vojvodini. Partizanu je potreban klasa igrac i nacicega, normalno i platiti razumno. NAPRED PARTIZAN.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter