0
Evropske lige

Screenshot: Instagram

TEN HAG O RONALDU: Više puta sam razgovarao sa Ronaldom, složili smo se da treba da ostane!

Objavljeno: 01.09.22 u 19:13

Jedna od glavnih tema celog prelaznog roka bio je Kristijano Ronaldo, koji na kraju nije promenio sredinu i ostao u Mančester Junajtedu.

Želeo je Ronaldo da i u ovoj sezoni nastupa u Ligi šampiona, ali holandski stručnjak je istakao da su pričali i da su došli do zaključka da je najbolje da ostane u klubu u kom je i postao zvezda.

Više puta sam razgovarao sa Ronaldom, složili smo se da treba da ostane – u suprotnom, ne bi sada bio član Mančester Junajteda. Kristijano je izuzetan fudbaler, tokom treninga je evidentno da može da odgovori na zahteve stručnog štaba. On je nesvakidašnji igrač, nema sistema igre u koji se ne bi uklopio. On dobro zna šta tražimo od njega“ rekao je Ten Hag, a onda se dotakao i pojačanja koje je Mančester doveo ovog leta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Svi veliki klubovi u Premijer ligi su se značajno pojačali ovog leta. Ronaldo je od samog početka deo mojih planova, srećan sam jer je deo sastava. Obojica želimo da nam sezona bude uspešna. Morate se pojačavati ukoliko želite da budete konkurentni na vrhu. Svi klubovi troše velike količine novca, nemoguće je nadmetati se za prve četiri pozicije ukoliko ne poboljšavate tim. Želimo da se borimo za trofeje ‘na duge staze’ i morali smo da trošimo“ zaključio je menadžer Junajteda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter