6
Domaći fudbal

Edmund Addo Crvena Zvezda - Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SADA JE I KONAČNO GOTOVO: Zadnji vezni stigao u Zvezdu!

Objavljeno: 01.09.22 u 12:09

Crvena zvezda je u svoje redove dovela talentovanog vezistu iz Gane – Edmunda Ada, prenosi ekskluzivno saznaje MaxBet Sport. Ado ima 22 godine i najbolje se snalazi na poziciji zadnjeg veznog igrača, a u Crvene zvezdu dolazi iz redova Šerif Tiraspolja, gde je već neko vreme precrtan.

On se već gotovo godinu dana spominje kao eventualno pojačanje šampiona Srbije, ali sada je rešeno pitanje dolaska momka iz Gane. Nakon dugih pregovora predstavnici tima iz Tiraspolja su popustili i igrač je dobio sva potrebna dokumenta da može da dođe u Srbiju i potpiše ugovor sa crveno-belima.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Već u četvrtak trebalo bi da sleti na aerodrom i da na stadionu Rajko Mitić prođe lekarske preglede i potpiše ugovor. Podsećamo, on je bio ogromna želja Dejana Stankovića, ali u Zvezdi će ga ipak voditi Miloš Milojević.

0
0

6 Komentara

    • Ja placam tako sto placam članarinu… A ti placas li ti nesto negde u zivotu osim sto besplatno pises komentare na internetu

      0
      0
      Odgovori
        • Hehe treba im reći, inace će zauvek ziveti u iluziji da je sve savrseno normalno. Da samo vidis kako mojim ortacima iskoci vena na celu dok mi objasnjavaju kako Gasprom novac nije drzavni, i kako nije problem sviranje penala na 20m, jer eto i nama su pomagali pre AV.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter