0
Evrobasket 2022

Nikola Milutinov (L) and Head coach Svetislav Pesic Serbia v Greece - FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PEŠIĆ SAOPŠTIO NOVOSTI: Evo kako je Milutinov, žao mu je zbog Bogdanovića i Bjelice!

Objavljeno: 01.09.22 u 22:13

Ohrabrujuće vesti iz Praga!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, govorio je na konferenciji za medije pred sutrašnji duel Orlova protiv Holandije koji se igra od 21 čas u „O2“ Areni u Pragu.

Osvrnuo se iskusni strateg na situaciju sa Nikolom Milutinovim, koji je zbog virusa morao da ostane u Beogradu i doneo dobre vesti.

– Za Nikolu, on je sada super, mnogo je bolje, profesor Radovanović je doneo odluku da zbog virusa ostane i možda će doći već sutra, videćemo kako će to da bude. Mi smo sada vrlo srećni što je on već osposobljen, izjavio je Pešić.

DETALJNA ANALIZA EVROBASKETA:

Potom je govorio i o odsustvima Bjelice i Bogdanovića, za koje je kako kaže planirao da budu noseći igrači tima.

– Bjelica nije mogao da se priključi i da trenira kao što smo očekivali. Meni je strašno žao, uvek sam imao u glavi da će on biti sa mnom kada sam uzimao reprezentaciju. Bogdanović je imao tu tešku povrdu, morao je da ide na operaciju i sa njim sam planirao da bude noseći igrač, rekao je selektor košarkaške reprezentacije Srbije.

Koje 3 selekcije osvajaju medalju na Evrobasketu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter