1
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

PARTIZANU PROPAO JOŠ JEDAN TRANSFER: Petrić ga je želeo u Humskoj, ali je sve stopirano!

Objavljeno: 01.09.22 u 20:59

Ipak, postoji i druga opcija.

Kako sada stoje stvari vezni fudbaler Standarda iz Liježa Gojko Cimirot, u ovom prelaznom roku neće pojačati Partizan. Obe strane imale su ogromnu želju da se transfer realizuje, Cimirot je čak i dogovorio sve uslove sa srpskim vicešampionom, ali se onda pojavio drugi problem.

Naime, čekalo se da Standard dogovori drugi transfer sa Klub Brižom, u kome bi Edera Belante, stigao u Lijež kao zamena za Cimirota. Pošto je belgijski klub tražio 3 miliona evra obeštećenja, Standardu je to bilo neprihvatljivo, pa je morao da stopira transfer Cimirota.

(191116) — ZENICA, Nov. 16, 2019 (Xinhua) — Gojko Cimirot (L) of Bosnia and Herzegovina (BiH) vies with Emerson of Italy during their UEFA EURO 2020 qualifier Group J match in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Nov. 15, 2019. Italy won 3-0. (Photo by Nedim Grabovica/Xinhua)

Ovo naravno ne znači da reprezentativac Bosne i Hercegovine definitivno neće doći među crno-bele, jer se realizacija transfera očekuje u januaru.

Trener Partizana Gordan Petrić, ranije je, na jednoj od konferencija za medije, najavio i ovu opciju, ali su se navijači crno-belih nadali da neće biti problema.

VESTI O PARTIZANU

Očekujem, Gojko je taj koji je broj 1. Klub će sve učiniti, radi sve da se to završi, ali ima i druga strana, Standard ima svoje prioritete. Da li će doći, ako ne dođe sada, može i u januaru, kada se sve slegne, rekao je Petrić tada.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter