0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ogcnice

MONAKO PRIMIO ČETIRI GOLA DRUGI PUT U TRI KOLA: Nica slavila na teškom gostovanju i predstavila ogromno pojačanje!

Objavljeno: 01.09.22 u 09:47

Francuska liga je ove godine u grupnim fazama UEFA takmičenja dala dva rivala večitim, sa Crvenom zvezdom u grupi se nalazi Monako, dok je Partizan završio u grupi sa Nicom.

Kneževi su upravo u ne baš sjajnoj formi, jer ih je Troa na gostovanju pobedila sa 2:4. Giljermo Maripan je doveo domaće u vođstvo u desetom minutu, da bi Florijan Tardju poravnao rezultat deset minuta kasnije. Odlučujući momenat desio se u finišu prvog dela, kada je upravo strelac gola Maripan pocrveneo i ostavio Kneževe se igračem manje.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

To su gosti iskoristili, pa su ekspresno poveli, preko Odobera, da bi na samom startu nastavka Bamba povisio prednost. Jusuf Fofana je smanjio rezultat, ali konačnih dva gola razlike vraća Joan Salmije, deset minuta pre poslednjeg zvižduka.

Što se Nice tiče, ona je na gostovanju Lilu došla do pobede došla nakon preokreta. Domaće je u vođstvo doveo Žonatan Bamba u dvadesetom minutu. Svega dva minuta je trajala radost domaćih, jer je Andi Delor doneo izjednačenje gostima sa Azurne obale, dok je Nikola Pepe sa bele tačke doneo pobedu Nici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter