0
Domaći fudbal

Foto: FK Novi Pazar

MILOŠ MIJIĆ: Dobra atmosfera čini nas uspešnim. Nadam se da će tako da ostane još neko vreme! (FOTO)

Objavljeno: 01.09.22 u 17:30

Miliš Mijić odigrao je 55.utakmicu u dresu Novog Pazara što ga svrstava na deveto mesto klupske istorije po broju mečeva u Superligi.

Pokazao je i da mu prija Spartak kao protivnik jer je postigao četvrti gol u plavom dresu protiv Subotičana. Iako je na samom početku utakmice propustio da realizuje jedanaesterac nije bilo pada u njegovoj igri. Vrlo brzo efektnim golom doneo je Pazaru prednost.

„Nemam svoju stranu u koju šutiram penale ai pretpostavio sam da je Manojlović gledao meč sa Partizanom. Zato sam šutirao u njegovu desnu stranu. Bio sam ljut na sebe i onda je proradio inat da se što pre vratim igri. Čvrsto sam verovao, ne samo u brzi povratak u meč, već i da ću dati gol.
Dobro se osećam u Pazaru. Sredina mi prija, što se vidi po rezultatima. Zato sam se i vratio.“ pričao je Mijić i o fenomenalnom nizu od 6 pobeda za redom, koji osim Zvezde i Partizana dugo niko nije imao u Superligi Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)

Nanizali smo šest pobeda, nije to lako. Mi, igrači u ovom klubu i gradu trenutno proživljavamo ono što sanja svaki fudbaler. Ne smemo, ipak, da budemo visoko. Da bismo opet skočili, moramo da smo na zemlji. Radost traje do četvrtka, a onde fokus ide na novu utakmicu. Dobra atmosfera čini nas uspešnim. Nadam se da će tako da ostane još neko vreme“ a zatim rekao da plavi-beli neće stati na ovome, a sledeći meč igraju u ponedeljak u Kragujevcu protiv Radničkog.

„Naravno da je cilj sedma pobeda. Nema lake utakmice. Radnički 1923 ima manje bodova od nas, a domaćin je. Biće teško, kao i uvek. Pokušaćemo da nametnemo svoj ritam, da odigramo našu utakmicu. Nadam se uspehu. Inače, željno iščekujemo da se publika sredinom oktobra vrati na naš stadion. Poznato je koliko je to nama ovde važno. Da svi zajedno idemo u nove pobede

Evropske snove s Novim Pazarom pod komandom Milorada Kosanovića nije dosanjao pre sedam godina, zajedno sa Zlatkom Zečevićem, Bojanom Đorđevićem, Slobodanom Vukovićem, Markom Jevtovićem, Predragom Pavlovićem, Vladimirom Radivojevićem, Dejanom Rusmirom, Brunom Matosem, Admirom Kecapom…

„Bili smo jako blizu. Sada to možemo da ispravimo. Ima još dosta da se igra. Ako ovako nastavimo, imamo pravo da se nadamo“ završio je razgovor za Mozzart Sport Mijić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter