1
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

LUDA ZAVRŠNICA: Crna Gora ispustila dobijen meč protiv Turske! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.22 u 18:21

Crna Gora je na nesrećan način ispustila dobijen meč protiv Turske, pa je rezultat na kraju glasio 72:68.

Crna Gora je vodila čak 5 razlike, odnosno 66:61, kada je na semaforu ostalo nešto manje od 4 minuta do kraja meča, ali nije uspela da slomi Tursku, koja je i protiv Srbije u kvalifikacijama za Mundobasket pokazala da ume da se vrati kada je već otpisana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FIBA EuroBasket (@eurobasket)

Vodile su naše komšije tokom skoro čitavog drugog poluvremena, ali Turcima je bilo dovoljno 3 minuta da preokrenu i stignu do važne pobede na startu Evrobasketa. Najbolji u pobedničkoj ekipi bili su Larkin sa 18, kao i Osman sa 15 poena. U ekipi Crne Gore, najefikasniji je bio Dubljević sa 18, a pratio ga je Simonović sa 13.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FIBA EuroBasket (@eurobasket)

Možda i najbitnija dva poena na utakmici pogodio je Korkmaz, kada je okrenuo rezultat na 69:68, a onda Crna Gora nije uspela da iskoristi dva napada. Ove dve selekcije nalaze se u grupi A sa Španijom, Belgijom, Bugarskom i Gruzijom. Imaju realne šanse i Turska i Crna Gora da se nađu u narednoj fazi takmičenja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter