3
Domaći fudbal

Foussein Diabate Igor Vujacic Svetozar Markovic Nemanja Jovic Mladost GAT - Partizan Superliga Srbije, Super, Liga 14.8.2022. Aug. 14. Novi Sad Srbija photo: Miroslav Todorovic/STARSPORT

DEFANZIVCI PARTIZANA SLOŽNI: Bili smo bolji, trebali smo da pobedimo, falilo je sreće! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.22 u 10:24

Fudbaleri Partizana dočekali su ekipu Crvene zvezde na svom stadionu u ovkiru devetog kola Superlige Srbije. Meč je završen rezultatom 1:1. Za klupsku televiziju Partizana svoje viđenje meča su podelili i defanzivci tog tima, Igor Vujačić i Sveta Marković, koji su složni da je moglo do boljeg rezultata.

„Želeli smo pobedu. Bili smo bolji ali nismo imali sreće. Nismo se snašli na početku, ali smo u nastavku zaigrali mnogo bolje i diktirali tempo. Nadam se da ćemo u narednom periodu biti sve bolji i bolji“, rekao je Vujačić.

Partizan još uvek ima sedam bodova manje od večitog rivala.

„Trebalo je da pobedimo. Poklonili smo protivniku prvih 25 minuta. Bili smo mnogo bolji u drugom poluvremenu. Ceka nas težak raspored u naredna dva meseca i nadam se da će nam većerašnja utakmica dati vetar u leđa“, izjavio je defanzivac Partizana Svetozar Marković.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter