0
Domaći fudbal

Osman Bukari celebrates after scoring a goal Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BUKARI NAKON MAJSTORIJE NA DERBIJU: Vežbao sam ovo na treningu, bio je perfektan udarac! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.22 u 12:48

Fudbaleri Partizana dočekali su ekipu Crvene zvezde na svom stadionu u ovkiru devetog kola Superlige Srbije. Meč je završen rezultatom 1:1, a najlepši momenat, ne samo ove utakmice, već nekoliko derbija unazad, pružio je Osman Bukari, koji je majstorijom doveo svoj klub u vođstvo.

„Srećan sam zbog gola, ali nismo pobedili i zato sam tužan. Gol jeste bio lep, vežbao sam ovakve udarce na treningu juče. Tada je lopta išla preko gola, ali sad je bio perfektan udarac. Mislim da je ovo najlepši gol u mom životu“, rekao je Bukari posle meča završenog rezultatom 1:1.

Smatra da je Zvezda mogla da uradi više.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

„Mislim da možemo bolje od ovog, moramo da više delujemo kao tim. Presing nije bio dobar, moramo da budemo bolji u tom segmentu, ali sad idemo da odmorimo i da se fokusiramo na naredni meč koji nas čeka već za vikend“, istakao je Bukari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter