1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MILINKOVIĆ ZA HS: ‘Partizan zbog svoje veličine uvek mora da ide na pobedu! Rikardo je igrač koji pravi razliku!’ (FOTO)

Objavljeno: 31.08.22 u 12:57

‘Crno-beli uvek imaju šanse, bez obzira na trenutnu situaciju!’

Do početka centralnog sportskog događaja ovog meseca u Srbiji ostalo je samo nekoliko sati. Uzbuđenje gotovo da dostiže vrhunac, pa obe strane, crno-bele i crveno-bele, nestprljivo iščekuju znak za izlazak na teren. Sreda nam donosi 168. večiti derbi, koji će od 20 časova biti odigran na stadionu u Humskoj.

Motivacija kod najpopularnijih ‘komšija’ u državi, ali i na Balkanu, ne manjka, već probija sve barijere. Spremni su fudbaleri Partizana i Crvene zvezde za bitku, koja tradicionalno može da utiče na dalji tok sezone. Pojedinici ističu da meč doživljavaju kao i svaki drugi, ali kada izađu na teren, čuju huk iz oba tabora navijača, ubrzo demantuju sami sebe i shvate da ih očekuje gladijatorska borba.

FOTO: STARSPORT

Svoja očekivanja pred fudbalski praznik u Srbiji, za HotSport izneo je nekadašnji šef stručnog štaba Partizana, Zoran Milinković. Popularni Kiza je crno-bele u dva navrata predvodio protiv večitog rivala, oba puta pred gostujućim navijačima. Samim tim iskusni stručnjak dobro zna od kakvog značaja može biti domaći teren. Milinković se uoči derbija prepusti emocijama, to ne krije, već pokušava da uživa u utakmici dva najveća srpska kluba.

ZM: Ne znam koliko sam objektivan sagovornik, navijač sam Partizana – počeo je Milinković sa osmehom razgovor za naš portal i nastavio:

ZM: Partizan uvek ima šanse! Bez obzira na sve, na aktuelnu situaciju, Partizan je klub koji zbog svoje veličine uvek mora da ide na pobedu. Sve simpatije su na strani crno-belih, ali ne bih se usudio da prognoziram rezultat. Priželjkujem pobedu Partizana! Rikardo pravi razliku, uvek ima svoj momenat, pa očekujem da će biti najveća opasnost po gol protivnika. Tu su uvek Natho i Dijabatea, kao i mogućnost da se zapreti iz prekida. Nikada ne znate ko može da ‘iskoči’ u prvi plan u tom trenutku. Kada se osvrnemo na Crvenu zvezdu, nije potrebno mnogo razmisliti kako bi zaključili da su Katai i Ivanić lideri tima, koji mogu da reše utakmicu.

FOTO: STARSPORT

Na pitanje kojeg igrača iz trenutne postave crno-belih bi odmah doveo u generaciju Partizana koju je on predvodio, Zoran je imao jasan odgovor:

ZM: Natha, definitivno – zaključio je Zoran Milinković u razgovoru za HotSport.

Iskusni stručnjak je trenutno bez angažmana, nakon što je prethodnu sezonu završio kao šef stručnog štaba Napretka iz Kruševca. Zoran strpljivo i pažljivo bira novu sredinu, a kako je HotSport saznao, određeno vreme pregovara sa jednim klubom iz inostranstva. Milinković je tokom karijere predvodio veliki broj klubova među kojim se osim Partizana izdvajaju Vojvodina, OFK Beograd, Rad, Obilić, Al Džahra…

0
0

1 Komentara

  1. U pravu si LEGENDO, ALI, zbog ‘rodne r AV nopravnosti’, koju nam namecu uz „OB AV EZAN prayd, fc Coor***VA ce MORATI DA „PO BEDI“ SVETI crno&Beli FK veceras ili ce LgBt or“qan izaciya UPUTITI PROTESNU NOTU „LICNO“ VOdyi s’shipkkke-chija sLika ‘krasi’ „CHAROBNI NAPITAK“-MAYMUNO VA CHU, zahVAljujuci kojoj su „NEPOBEDIVI“ i tako to u poslednjih nekoliko godina…..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter