0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZMAJEVI PREOKRETOM DO TREĆE POBEDE U NIZU: Voždovac sve bolji, Javor u mini-krizi, a Radnik u ogromnoj!

Objavljeno: 31.08.22 u 18:31

Fudaleri Voždovca došli su to trećeg vezanog trijumfa, jer su nakon Kolubare i Mladosti, sada na svom terenu savladali Radnik iz Surdulice, rezultatom 4:1. Poveli su gosti u 34. minutu golom Miloša Spasića, ali je Borisav Burmaz, nakon što je bio strelac u prošlom kolu, i ovaj put bio precizan, i poravnao rezultat nepunih deset minuta kasnije.

Potom u nastavku su krenuli domaći furiozno na gol najlošije plasirane ekipe u ligi, pa su tako okrenuli rezullat, golom Stefana Hajdina u dvadesetom minutu nastavka, da bi Veljko Trifunović osam minuta kasnije dodatno povisio prednost. Konačan rezultat postavljen je u nadoknadi vremena, a strelac je bio Arihiro Sentoku.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

U drugom meču koji se igrao u ovom terminu, Kolubara je upisala treći trijumf u poslednja četiri meče i tako potvrdila odličnu formu, dok je Javor uprkos sjajnom startu sezone sada zapao u mini-krizu, pa tako klub iz Ivanjice već četiri meča ne zna za trijumf. Ključan momenat se odigrao sredinom prvog dela kada je Miloš Filipović doneo pobedu svom timu.

Voždovac je nakon ovog trijumfa treći na tabeli, bodom manje od vodeće Zvezde i Novog Pazara, Kolubara je na visokom petom mestu, Javor zauzima prvo mesto ispod linije za šampionsko doigravanje, dok je Radnik i dalje bez pobede, zakucan za dno sa samo tri boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter