2
Domaći fudbal

Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NATHO SMATRA DA JE MOGLO VIŠE: Mogli smo da pobedimo, primljen gol izvukao bolje iz nas! (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.22 u 23:40

Fudbaleri Partizana dočekali su ekipu Crvene zvezde na svom stadionu u ovkiru devetog kola Superlige Srbije. Meč je završen rezultatom 1:1. Za klupsku televiziju Partizana utiske nakon meča je podelio i strelac jedinog gola za crno-bele na meču, Bibras Natho.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Da, imali smo dobre šanse u prvom poluvremenu, a i još dve u nastavku. U derbiju nemate previše šansi, ali mislim da smo mogli danas više da uradimo i pobedimo. Da, mislim da smo počeli sa previše nesigurnosti, nismo imali samopouzdanja, ali smo nakon primljenog gola počeli da igramo bolje. U nastavku smo izašli više gladni i generalno bolje smo zaigrali“.

Na pitanje zašto se oseća pritisak, on je odgovorio.

„Da, težak je trenutak. Veliki je pritisak zbog lošeg starta sezone. Srećan sam, nije lako vratiti se u derbiju. Moramo da naučimo iz ove situacije i da budemo bolji“ – zaključio je Izraelac.

0
0

2 Komentara

  1. Da, moglo je i moralo je vise za FKP, ali, trenutni odnos snaga je takav=IZJEDNACEN, tj. AV 1 – AV 1..tj. obe upr AVe njemu odgovaraju, oni se za nista ne pitaju, ‘samo’ izvrsAVayu njeqovu samoVOLyu..?!!! Iz tog razloga nam je ‘poseta’ na stadionima takva kakva jeste=NULA, a bice jos gore dok ne pOOkne prenaduvan balon…BOOM..’obican narod’ je shvatio sve, interesne qrupe takodje, ali ‘kao da je to bitno’, bitna je Coor*VA za koju narichu i da su sendvichi ‘redovni’..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter