0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVAC DIŠE ZVEZDI ZA VRATOM: Kaznili smo otvoren prostor, nastavljamo da rastemo!

Objavljeno: 31.08.22 u 20:11

Današnji dan za Zmajeve u znaku broja devet! U devetom kolu Super lige Srbije fudbaleri Voždovca savadali su Radnik iz Surdulice ubedljivim rezultatom 4:1 (1:1) i tako proslavili tačno devet godina od prve zvanične utakmice odigrane na Krovu!

Prvi deo igre bio je vrlo ujednačen, gosti su poveli u 34. minutu preko Spasića, a osam minuta kasnije izjednačio je Burmaz. U drugom poluvremenu publika je imala priliku da vidi potpunu dominaciju beogradskog tima, Stefan Hajdin zatresao je mrežu u 65. minutu na asistenciju Trifunovića koji se i sam upisao devet minuta kasnije. Finalni potez povukao je Arihiro Sentoku pred istek nadoknade vremena i tako postavio konačan rezultat.

Trener Voždovca gospodin Nikola Puača vidno je bio zadovoljan današnjom partijom i trećom pobedom u nizu od kako je preuzeo ekipu.

“Prisustvovali smo danas jednoj vrlo dobroj utakmici, neizvesnoj tokom većeg dela. Imali smo problem da u prvom poluvremenu dođemo do gola Radnika, ali nismo odustajali od zahteva i principa igre. U drugom poluvremenu smo iskoristili momenat kada je protivnik krenuo na sve ili ništa, ostavljali su dosta otvoreneog prostora koji smo mi uspešno kažnjavali. Čestitam svim igračima Voždovca na današnjoj partiji, a naravno i mojim saradnicima. Vrlo dobra igra iza nas, mislim da ovaj tim može još više, iskreno se nadam da se neće zadovoljiti rezultatima koje smo postigli do sada i da ćemo nastaviti da rastemo”, zaključio je šef struke Zmajeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter