2
Košarka

Olympic Games Rio 2016 Kosarka Srbija v Australija from left Stefan Bircevic Nikola Kalinic Stefan Jovic Milos Teodosic Nikola Jokic and head coach Aleksandar Djordjevic Rio De Janeiro, 08.08.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

STEFAN JOVIĆ OTKRIO LUDU ANEGDOTU O JOKIĆU: Kaže njemu Teo, ajde Joko u Mekdonalds – čekao je sat vremena! (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.22 u 18:59

Ništa mu nije bilo teško.

U susret Evrobasketu, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović gostovao je u podkastu kod „Luke i Kuzme“, a tom prilikom otkrio je nekoliko anegdota. Jedna je vezana za period u reprezentaciji i Olimpijske igre u Riju.

Koliko je atmosfera u timu bila sjajna, svedoči i događaj, kada je Nikola Jokić, kao tada najmlađi u timu, ostalima išao po hranu u Mekdonalds koji je bio u blizini.

– Imamo Olimpijadu gde smo maltretirali Joku. Joka je Joka. Njemu ništa nije teško. Kaže mu Teo, ajde Joko u Mekdonalds. Mi na petom spratu i sve sa terase vidimo dole, a ono red – treba da se čeka dva sata, počeo je Jović.

– Nema problema, ko će šta, bile su Jokićeve reči.

– I sada ide od jednog do drugog, mi pišemo. Majstor ide dole, em čeka sat vremena, em je natovaren toliko. On to sve lepo nosi kući. I onda je svaki drugi dan to bilo, podvukao je Stefan Jović.

NAJNOVIJE VESTI O KOŠARKAŠKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE:

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter