2
Vaterpolo

Dejan Savic Vaterpolo svetska liga, Srbija - Italija, water polo world league, Serbia - Italy 18.1.2022. Sabac Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAVIĆ BESAN NAKON APSOLUTNOG DEBAKLA: „Zbogom pameti“, najubedljiviji poraz u istorijI! (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.22 u 23:53

Srbija je u derbiju drugog kola „D“ grupe doživela težak poraz, najubedljiviji u istoriji naših izdanja na velikim takmičenjima. Ništa nije valjalo, greška do greške, rešenje za mađarsku agresivnost nije bilo ni na vidiku. Samo je prva četvrtina bila koliko-toliko ravnopravna a sve ostalo je proteklo u znaku raspoloženih Mađara koji su demontrirali savršenu igru, efikasnu i lepu za gledanje.

Od druge četvrtine u kojoj je blistao Manherc Mađari su uveli Srbe u problem fizički, psihološki, igrački. Predaja je usledila već tada a do kraja utakmice protivnik se poigravao sa našim igračima o naneo mu pravu katastrofu.

Ne trebaju pitanja. Ludo i nezaboravno, pomračenje svega, zbogom pameti. Šta se dogodilo ? Mađarski tim je imao savršenu taktiku,ali smo je očekivali i spremali se ali nismo uspeli da odgovorimo na njihovu agresivnost u igri bez centara. Neću o promašajima, to je glup alibi.Mađari su bili na izuzetnom nivou,ovako ne sme da se predstavlja srpski vaterpolo na čelu samnom a mislim da trojica četvorica igrača nisu ni došli u Split.

Kapiten Sava Ranđelović :

– Moramo da zaboravimo sve ovo. Nismo bili svoji i neću da verujem da je ovo naše izdanje. Da se saberemo i krenemo dalje, niđta drugo nam ne preostaje. Ne sme da nas poremeti.

Dimitrije Rističević je kazao:

– Najviše me brine što nismo bili agresivni. Moramo da se dignemo i možda je bolje da se dogodilo sada nego kasnije,

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Viktor Rašović je dodao:

– Zasluženo su pobedili, čestitam im. Bili smo jako slabi,  ništa nismo odigrali. Protiv Slovenije treba da se vratimo u život i posle da se spremimo za polufinale.

0
0

2 Komentara

  1. Jbg. SVI su cutali dok su sistematski UNISTAVALI SD P na svim nivoima, a VATERPOLO KLUB su ‘sah ra nili’, a samim tim i Srpki vaterpolo, tj. repku..!!! Ovo je POSLEDICA o kojoj deceniju vec govorim da ce se desiti i desilo se, na moju veliku zalost, SVE ce ‘ovo’ proci ali ce bruka ZAUVEK ostati..!

    0
    0
    Odgovori
    • Gotovo je sa srpskim vaterpolom. Što smo osvajali, osvajali smo….
      Možda Vučić još jednom, neke godine ulozi 10ak miliona evra u neki klub koji tada bude nosio ime Crvene Zvezde, pa oni naprave dobru sezonu, ali sa stranim igračima.
      Nas vaterpolo je sistemski uništen, baš kao i košarka….(da nam nema Kokica, coveka koji je napravio sve sam u zivotu, već bi zaboravili i da se igraju neke kvalifikacije)

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter