0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot/fulhamfc

POHVALE NA MITROVIĆEV RAČUN NE PRESTAJU: Trener zbog njega prekšrio pravilo – ‘Inače ne radim to, ali…’

Objavljeno: 31.08.22 u 09:59

Ređaju se pohvale na račun srpskog reprezentativca.

Tamo gde je stao prošle, Aleksandar Mitrović nastavio je ove sezone. Iako je Fulam promovisan u rang više, to nije omelo nekadašnjeg igrača Partizana da u Premijer ligi na pet utakmica postigne isto toliko golova, te dođe do drugog mesta liste strelaca, odmah iza Erlinga Halanda, koji je postigao u dresu Mančester sitija gol više.

Mitrović je ponovo mrežu zatresao protiv Brajtona i ponovo oduševio javnost, kao i šefa stručnog štaba ekipe iz Londona Marka Silvu. Ono što srspki napadač prikazuje, Silva je ocenio kao ‘neverovatno’.

Mitrović je bio neverovatan, rekao sam mu to i posle utakmice. Taj osećaj koji ima u kaznenom prosturu je nešto neviđeno. Ako mu šaljete lopte u nekom momentu će sigurno dati gol, nemam nikakvu sumnju u to, rekao je Silva.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Portugalski stručnjak je istakao da ne voli da izdvaja igrače iz grupe, ali da je ovog puta to morao da učini.

– Nije samo napadački učinak, pogledajte koliko puta je dolazio na našu polovinu, pomagao odbrani, zaista zaslužuje sve pohvale. Ima oko 48 sati da se spremi za meč sa Totenhemom. Zaista ne volim da pričam o pojedincima, izbegavam to, jer tim ne čini jedan igrač, ali je Mitar zaslužio sve ove pohvale, sjajno je povezan sa celom ekipom, zaključio je Silva.

Mitroviću, najboljem strelcu u istoriji Čempionšipa i reprezentacije Srbije, je ovo bio 101. gol za Fulam i ispred njega je samo jedan čovek – Grejem Legat sa 115 pogodaka. Zanimljivo je i to da je srpski napadač postigao više golova u dosadašnjem toku sezone nego Mančester junajted (četiri), Everton (četiri), Aston Vila (tri), Vest Hem (jedan).

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter