1
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FulhamFC

MITROVIĆ VODIO FULAM DO NOVE POBEDE: Kristal Palas ponovo ispustio vođstvo! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.22 u 22:26

Fudbaleri Fulama su na svom Krejven Kotidžu savladali tim Brajtona, rezultatom 2:1 i tako naneli galebovima prvi poraz u sezoni. Prov poluvreme je bilo mirno, ali je start drugog poluvremena obeležio sjajni Aleksandar Mitrović, koji je svojim petim golom u sezoni doneo prednost domaćim.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Svega par minuta kasnije je Kebano, asistent kod prvog gola, imao jedan pokušaj, ali je tu loptu Luis Dank skrenuo u svoju mrežu i tako duplirao prednost Kolibara. Na isteku sat vremena igre, sviran je penal za goste, pa je Mek Alister sa bele tačke smanjio prednost, ipak to je bilo sve što su plavo-beli mogli na ovoj utakmici.

Na drugom kraju Londona, na Selhurst Parku, Kristal Palas je ugostio Brentford, u malom gradskom derbiju, a bodovi su na kraju podeljeni, konačan rezultat bio je 1:1. Prednost je Orlovima doneo Vilfred Zaha, nakon ravno sat vremena fudbala, delovalo je kao da će ovaj put crveno-plavi sačuvati prednost, ipak bod Pčelama je doneo Joane Visa u samom finišu meča, i tako ostavio njegov tim na samo  jednom porazu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter