0
Domaći fudbal

Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Partizan and Crvena Zveza at Partizan Stadium on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN IZJEDNAČIO SA BELE TAČKE: Natho precizan! (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.22 u 21:19

Fudbaleri Partizana dočekali su ekipu Crvene zvezde na svom stadionu u ovkiru devetog kola Superlige Srbije. Trenutno je nerešeno, 1:1.

 Partizanu je u uvodnom delu meča bilo onemogućeno da napravi smislen napad jer je konstantno pod pritiskom. Tek nakon desetak minuta igre su uspeli domaći da iznesu loptu, ali je Dijabate izgubio loptu kada je moglo biti nezgodno po Borjana.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Prva prava prilika za goste se desila nakon četvrt sata igre, Sanogo je ukrao loptu na sredini terena, potom je ona došla do Kataia, ali je nakon udarca fudbalera crveno-belih, Popović bio koncentrisan i odbranio šut. Isti fudbaler je imao priliku iz kontre, ali odbrana je ostala pribrana i rešila stiuaciju.

Povela je Zvezda blizu isteka sat vremena igre, a strelac gola je, a Usman Bukari je pogodio volej, a i gol Partizana i tako doneo prednost crveno-belima.

U desetom minutu nastavka fauliran je Živković, a Natho je bio precizan sa bele tačke.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter