0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@VfB

NOVI SRBIN U PREMIJER LIGI: Napadač potipisao za tim sa Molinoa!

Objavljeno: 31.08.22 u 17:15

Saša Kalajdžić, austrijski reprezentativac srpskog porekla, pojačačao je engleski Vulverhempton, pohvalio se klub sa Molinoa na društvenim mrežama. Transfer iznosi 18.000.000 evra, ne uračunavajući i bonuse.

Kako se navodi na sajtu premijerligaša,  dvadesetpetogodišnjak obavio je jutros lekarske preglede u klupskom trening centru i potpisao je ugovor na pet godina, uz mogućnost nastavka saradnje na još 12 meseci, što ga faktički za Vukove veže do 2028. godine.

„Srećan sam što je danas sve završeno. Ovo je bio dug i težak dan, ali na kraju se sve dobro završilo. Veoma sam zahvalan i srećan što sam ovde. Klub me je želeo, u karijeri i u mojim godinama, važno je da osetite koji je naredni korak, a ja sam znao da je Vulverhempton najbolji naredni korak. Razgovarao sam sa trenerima i upoznao neke igrače. Svi su bili ljubazni i dobri. Znam da neću zažaliti zbog ove odluke, pošto su svi ljubazni, lepo su me dočekali i jedva čekam da zaigram“, rekao je Kalajdžić za klupski sajt.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

On je proveo poslednje dve sezone u nemačkog Štutgartu, a za klub sa Mercedes-Benc Arene postigao je 24 pogotka na 60 mečeva. Već je odigrao i 15 mečeva za reprezentaciju Austrije, uz postignuta četiri gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter