0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 23: Bogdan Planic (R) of Maccabi Haifa in action against Aleksandar Katai (L) of Crvena Zvezda during the UEFA Champions League Play-Off Second Leg match between Crvena Zvezda v Maccabi Haifa at Rajko Mitic Stadium on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NEVEROVATAN MALER ZA SRPSKOG ŠTOPERA: Izbacio Zvezdu, potpisao ugovor karijere, povredio se pri prvom trku!

Objavljeno: 31.08.22 u 16:43

Bogdan Planić iza sebe ima leto karijere. Defanzivac je sa Makabijem iz Haife eliminisao Olimpijakos, Apolon, a na posletku i Crvenu zvezdu, i tako ušao sa izraelskim klubom u grupnu fazu Lige šampiona.

Ipak, nekadašnji defanzivac crveno-belih nije stavio fudbalske uspehe kao prioritet, pa je Ligu šampiona zamenio Bliskim istokom, odnosno Al Šababom iz Dubaija. Dobio je štoper  ugovor na tri godine i platu od 1.500.000 evra po sezoni.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Ipak, na prijateljskom meču, tačnije na zagrevanju pred isti, Bogdan je pri prvom trku usetio nelagodnost u ahilovoj tetivi, da bi se nakon kasnijih pregleda pokazalo da je povreda ozbiljnije prirode, i da će srpski štoper duže vreme bit van terena. Tome ide u prilog i informacija da će klub i UAE morati da izađe na tržište po novog defanzivca.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter