0
Košarka

FOTO: KK Partizan

MUR IMA NOVI ANGAŽMAN: Amerikanac stiže u redove bratskog kluba crno-belih

Objavljeno: 31.08.22 u 10:59

Iskusni košarkaš u novom klubu.

Dalas Mur, američki košarkaš, potpisao je kratkoročni ugovor sa moskovskim CSKA, gde stiže iz Košarkaškog kluba Partizan, za koji je odigrao prošlu sezonu.

Mur je prošlog leta stigao u Beograd iz Kine i potpisao jednogodišnji ugovor, a nakon isteka istog saradnja nije produžena sa crno-belima. Povremeni reprezentativaca Albanije je nakon toga čekao novi angažman, a sada je ponuda stigla od strane Armejaca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Moskovaljani su iskusnom šuteru ponudili kratkoročni ugovor na mesec i po dana, gde će pokušati da se nametne za ostanak u Moskvi, a ukoliko zadovolji partijama, saradnja će biti automatski produžena.

Podsetimo, u CSKA je ovog leta prešao i Dejan Davidovac, dok će Nikola Milutinov po svemu sudeći ostati član kluba iz Moskve. Ovaj 28-godišnjak je do sada igrao za Guangdžu, Nanter, Auksilijum, Hapoel i Pezaro, dok je 2017. godine izašao na NBA draft, ali nije izabran.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter