5
Ostali sportovi

FOTO: VSS/Aleksandra Krupanič

MAĐARSKA DEKLARISARA SRBIJU NA EP: Malo je falilo da slave dvocifrenom razlikom – moramo da zaboravimo na sve ovo! (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.22 u 21:23

Izuzetno težak poraz.

Srbija je u derbiju drugog kola „D“ grupe doživela težak poraz, najubedljiviji u istoriji naših izdanja na velikim takmičenjima. Ništa nije valjalo, greška do greške, rešenje za mađarsku agresivnost nije bilo ni na vidiku. Samo je prva četvrtina bila koliko-toliko ravnopravna a sve ostalo je proteklo u znaku raspoloženih Mađara koji su demontrirali savršenu igru, efikasnu i lepu za gledanje.

Od druge četvrtine u kojoj je blistao Manherc Mađari su uveli Srbe u problem fizički, psihološki, igrački. Predaja je usledila već tada a do kraja utakmice protivnik se poigravao sa našim igračima o naneo mu pravu katastrofu.

FOTO: VSS/Aleksandra Krupanič

Selektor Srbije Dejan Savić, nakon teškog poraza, istakao je da su Mađari imali savršenu taktiku, kao i da nismo uspeli da odgovorimo na nju iako je sve spremano.

– Ne trebaju pitanja. Ludo i nezaboravno, pomračenje svega, zbogom pameti. Šta se dogodilo ? Mađarski tim je imao savršenu taktiku, ali smo je očekivali i spremali se ali nismo uspeli da odgovorimo na njihovu agresivnost u igri bez centara. Neću o promašajima, to je glup alibi.Mađari su bili na izuzetnom nivou,ovako ne sme da se predstavlja srpski vaterpolo na čelu samnom a mislim da trojica četvorica igrača nisu ni došli u Split, rekao je Savić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Moramo da zaboravimo sve ovo. Nismo bili svoji i neću da verujem da je ovo naše izdanje. Da se saberemo i krenemo dalje, niđta drugo nam ne preostaje. Ne sme da nas poremeti, rekao je kapiten Srbije Sava Ranđelović.

0
0

5 Komentara

  1. Stiže na naplatu uništavanje Partizana. Od Jakšića, koji ima 25 godina, nema kvalitetnog mladog igrača. Tek ćemo biti topovska hrana. Sada neka „velikani“ Šabac, Radnički, Zvezda stvaraju igrače za reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo bre magarci napaceni nije vas partizan smrdizan Srbija!
      Mislis ono sto ste vi grobari i vasi kk i fk decenijama krali toliko da ste i svoje neke klubove unazadili pa krivite druge!!!
      Dosta bre vise ili ste svi klinci i zaboravljate sta ste radili?
      Obraz ti je djon!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter