0
Fudbal

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018 Crvena Zvezda v Vozdovac Damien Le Tallec (C) Branko Jovicic Filip Stojkovic El Fardou Ben Nabouhane Nenad Milijas (R) Slavoljub Srnic (L) Beograd, 19.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HEROJ CRVENE ZVEZDE SE SELI U RUSIJU: Jedan od začetnika novih evropskih uspeha crveno-belih našao novi klub!

Objavljeno: 31.08.22 u 19:44

Ponovo u Rusiji.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Damijen Le Talek, vraća se u Rusiju. Novi klub francuskog fudbalera je moskovski Torpedo. Prethodno je u Rusiji nosio dres Mordovije.

Između dva perioda u kojima je nosio dresove ruskih klubova, nastupao je i za Crvenu zvezdu, a u posebno lepom sećanju ostao je po svojoj poslednjoj sezoni u crveno-belom dresu kada je zajedno sa Vujadinom Savićem činio štoperski tandem Zvezde.

Nakon Beograda, preselio se u Monpelje gde je proveo tri godine. Prethodne sezone na poziv Vladana Milojevića došao je u AEK iz Atine, međutim, saradnja je kratko trajala s obzirom da je srpski stručnjak vrlo brzo smenjen.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Osim navedenih klubova, Francuz je nastupao i za: Ren, Borusiju Dortmund, Nant i Hoverlu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter