0
AdmiralBet ABA Liga

from left Alen Smailagic Rade Zagorac Nemanja Dangubic Rodions Kurucs EuroCup-Partizan v Lietkabelis Beograd, 17.11.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DANGUBIĆ PRVI PUT O ODLASKU IZ PARTIZANA: ‘Do poslednjeg dana sam se nadao promeni u klubu’

Objavljeno: 31.08.22 u 10:21

Otvoreno o mandatu u Parnom valjku.

Nemanja Dangubić, srpski košarkaš, završio je epizodu u dresu Košarkaškog kluba Partizan. Pre dve sezone, Dangubić je stigao kao veliko pojačanje, da bi se na kraju u poslednjh šest meseci rastao praktično bez mnogo minuta na terenu.

– Ovo leto je u suštini kao i prethodno. Sastoji se od individualnog rada sa kondicionom trenerom i idvidualnog rad na terenu. Dok ne nađem anagžman, to je fokus, da se spremim ako dođe neka ponuda koja ima smisla za mene, rekao je Dangubić za ‘Mocart sport‘, pa dodao kako traži klub gde će imati minute:

– Treba mi neka sredina u kojoj bih imao ulogu i minute. Nešto što nisam imao u Partizanu. Potrebna mi je jedna sezona da se vratim, da budem deo ekipe u kojoj ću imati ulogu i da mogu da se vratim na stari sjaj i da dokažem sebi da mogu da igram. U drugom delu sezone u Partizanu nisam igrao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

On je istakao i da se do poslednjeg dana nadao promeni u Partizanu.

– Što se mene tiče odradio sam vrlo profesionalno, do poslednjeg dana sam trenirao i nadao se nekoj promeni u sastavu. Mislim da je to bilo profesionalno i da sam imao pravi pristup. Pokušao sam da pomognem igračima sa nekim savetima. Sezona se završila kako se završila, sigurno neko iskustvo koje mi znači za nastavak, da znam kako dalje.

Na kraju, osvrnuo se na šanse Srbije na Evropskom prvenstvu u košarci.

– Prija sigurno svima koji su u reprezentaciji ovoliko interesovanje javnosti, svako ko ima dobar pristup i ko voli takmičenje prija mu sve ovo. Sigurno da nosi i odgovornost, ali ja bih uvek pre izabrao pritisak i veliko očekivanje nego bilo koju drugu opciju. Poznavajući ove momke, znam da su motivisani, da su željni nadmetanja. Želim im da budu što bolji i želim im svu sreću, podvukao je Dangubić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter