0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DANGUBIĆ OTVORIO DUŠU: ‘Nadao sam se do poslednjeg dana! Tražim klub u kojem ću dobiti ono što nisam u Partizanu!’

Objavljeno: 31.08.22 u 15:18

Košarkaš je slobodan u izboru nove sredine!

U redove crno-belih Nemanja Dangubić je stigao kao veliko pojačanje. U prvoj sezoni je imao željenu minutažu, uspevao je koliko toliko da pokaže svoje košarkaško umeće, ali već od narednog leta njegova uloga bila je daleko od značajne.

Drugi deo sezone proveo je na klupi, a to nije ono što ga čini srećnim. Dangubić je posle finalne serija ABA lige napustio tim Željka Obradovića i slobodan je u izboru nove sredine.

Nemanja je u razgovoru za ‘Mozzart Sport’ istakao da traži klub u kojem će za razliku od Partizana, dobiti više prostora za igru.

– Neka sredina u kojoj bih imao ulogu i minute. Nešto što nisam imao u Partizanu. Potrebna mi je jedna sezona da se vratim, da budem deo ekipe u kojoj ću imati ulogu i da mogu da se vratim na stari sjaj i da dokažem sebi da mogu da igram. U drugom delu sezone u Partizanu nisam igrao – rekao je Dangubić i dodao:

– Što se mene tiče odradio sam vrlo profesionalno, do poslednjeg dana sam trenirao i nadao se nekoj promeni u sastavu. Mislim da je to bilo profesionalno i da sam imao pravi pristup. Pokušao sam da pomognem igračima sa nekim savetima. Sezona se završila kako se završila, sigurno neko iskustvo koje mi znači za nastavak, da znam kako dalje – zaključio je povremeni reprezentativac Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter