0
Domaći fudbal

Strahinja Erakovic Bibras Natcho Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DANAS SE IGRA 168. VEČITI DERBI: Evo gde možete da pratite okršaj Partizana i Zvezde

Objavljeno: 31.08.22 u 08:20

Sve je spremno za prvi okršaj večitih u novoj sezoni.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde će odmeriti snage u okviru devetog kola Superlige Srbije, a to će ujedno biti i njihov 168. međusobni duel.

Očekivanja u oba tabora su velika, obe ekipe duel dočekuju sa novim trenerima, a zbog svega što se dešavalo prošle i ove sezone, očekuje se spektakl.

Početak utakmice na stadionu u Humskoj ulici zakazan je za 20 sati, a direktan televizijski prenos omogućila je Arena sport, i to na svom ‘Premium 1′ kanalu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Crveno-beli dočekuju utakmicu sa sedam bodova prednosti u odnosu na ljutog rivala, ali je zanimljivo i to da punih šest i po godina nisu pobedili na stadionu Partizana.

– Mislim da nema potrebe najavljivati važnost ovog susreta, Večiti derbi je uvek nešto što je poslastica srpskog fudbala, očekujem utakmicu sa puno žara, puno borbe, poznajem filozofiju igre kolege Petrića, mislim da Partizan ima kvalitet za tu njegovu ideju, rezultati im nisu išli na ruku kao što su očekivali, ali imaju kvalitet i naše poštovanje u pripremi utakmice, ali kad krene utakmica, Zvezda mora da pokaže kvalitet i odnos da smo mi ti koji žele da kontrolišu situaciju, da igramo za gol i da budemo direktni i da na kraju imamo dobar rezultat, rekao je trener Crvene zvezde Miloš Milojević.

Naš beting partner kladionica Efbet obezbedila je fantastične kvote za sve koji žele da oprobaju svoju sreću, ili pokažu sportsko znanje.

Pobeda Partizana: 3.50

Remi: 3.45

Pobeda Crvene zvezde: 2.35

Strateg Partizana Gordan Petrić istakao je da je ovo samo jedna u nizu teških utakmica.

– Očekuje nas jedna u nizu utakmica koje će se igrati u ritmu od po dve sedmično. Igrači su svesni šta ih očekuje, koncentrisani su i pružiće maksimim. Polako su počeli da se opuštaju, vidi se napredak. Samo očekujem da budu maksimalno profesionalci, sto odsto koncentrisani, rekao je trener Partizana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter