0
Košarka

Dimitris Itudis Evroliga(credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘ČUDNA’ ODLUKA GRKA: Itudis vodi 14 igrača u Evrobasket bazu, odluka u poslednjem momentu

Objavljeno: 31.08.22 u 09:40

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke, i dalje nije presekao.

Iako iz dana u dan saznajemo koji će timovi nastupiti na Evropskom prvenstvu, koje počinje uskoro, tačnije u kojim konkretno sastavima, Grčka se odlučila sa nešto drugačiji potez. Njihov selektor, Dimitris Itudis, konačan spisak će objaviti tek po dolasku u Milano.

Ekspedicija ove selekcije putuje u sredu u Italiju, a zbog određenih problema koje ima i koji se tiču povređenih ili nedovoljno oporavljenih igrača, Itudis će spisak saopštiti naknadno.

Na istom je trenutno 14 imena, a to su: Dimitris Agravanis, Janis Adetokumbo, Kostas Adetokumbo, Tanasis Adetokumbo, Lefteris Bohoridis, Nik Kalates, Tajler Dorsi, Leonidas Kaselakis, Janulis Larencakis, Mihalis Luncis, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, Jorgos Papajanis i Kostas Slukas.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Baveći se ovom temom, mediji u Grčkoj navode da da probleme sa povredama imaju Slukas, Papanijanis, Papapetru i Kostas Adetokumbo, a selektor želi da vidi mogu li da se oporave do starta turnira, iako nema mnogo vremena.

Grčka će na Evropskom prvenstvu koje se održava od 1. do 18. septembra igrati u grupi C u Milanu sa Estonijom, Ukrajinom, Velikom Britanijom, Italijom i Hrvatskom, protiv koje startuju drugog septembra od 17 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter