2
Domaći fudbal

Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ NAKON REMIJA U DERBIJU: Zadovoljan sam, fali nam uigranosti! (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.22 u 22:37

Fudbaleri Partizana dočekali su ekipu Crvene zvezde na svom stadionu u ovkiru devetog kola Superlige Srbije. Meč je završen rezultatom 1:1. Nakon meča je svoje utiske podelio i strateg gostiju, Miloš Milojević.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

– Dobro smo ušli, kontrolisali utakmicu do gola. Posle smo nesvesno prepustili kontrolu Paritzanu, ima tu i do protivnika i njegovog kvaliteta. Presekao nas je gol, odnosno penal za Partizan. Nedostajalo nam je kvaliteta u poslednjem pasu, nekih principa uigranosti, sve je to rezultatovalo nerešenim ishodom. Što se tiče izmena, bila nam je potrebna nova energija, igrači koji mogu više da trče, zbog toga sam na teren i poslao Gobeljića i Kangvu. U globalu sam zadovoljan odnosom igrača. Potrebno nam je više agresivnosti da dobijemo na ovom stadionu – iskren je bio Milojević. 

Crvena zvezda ostaje prva na tabeli, sa sedam bodova u odnosu na Partizan koji se trenutno nalazi na osmoj poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

2 Komentara

  1. „Fali“ vam 5 postava..ali…svi znamo da je ‘Plata za greh-sm rt’…u kk sekciyi je isplata bila na vreme, a vi ste sledeci, zbog takvih brljotina, nezapamcenih u Istoriji sporta u srb….?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Javljas se pored poklonjenog penala grobosu!?
      E vecno ste bili vi grobari klub svih mogucih rezima!
      Tvoj obraz je gori i od djona!
      Da imas imalo casti prestao sa glupostima i posvetio se kako da vratite decenije sto ste pokrali od Zvezde i Srbije i njenog naroda!!!!
      Ali ne to kod vas ne postoji jerste vi grobari vecito bili smece najgore i najveci olosi!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter