5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OSTAJE BEZ NAPADAČA: Ohi neće igrati derbi, prelazi u novi klub!

Objavljeno: 30.08.22 u 10:33

Danska je sledeća destinacija!

Norveški reprezentativac, Ohi Omojiuanfo, stigao je tokom zimskog prelaznog roka na stadion ‘Rajko Mitić‘ kao jedan od najboljih strelaca na Starom kontinentu i kao kandidat za ‘Zlatnu kopačku‘. U dresu Moldea Ohi je bio noćna mora za čuvare mreža, pa je predstavljen kao najveće pojačanje aktuelnog šampiona Srbije.

Norvežanin možda nije zablistao u punom sjaju, ali definitvo nije dobio dovoljno vremena da pokaže šta ume. Nakon par uvodnih mečeva, u kojima je konstantno tresao mreže, visoki golgeter je polako gubio mesto u startnih 11. Od početka aktuelne sezone bio je u trećem planu kod Dejana Stankovića. 

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Prvu priliku da zaigra dobio je na debiju novog šefa struke, Miloša Milojevića. Ohi je postigao gol protiv Javora, a zamenjen je u 53. minutu. Publika, čiji je Ohi miljenik, očekivala je da će povratak na teren, kao i u golgetersku formu, omogućiti Ohiju šansu za nastup na večitom derbiju.

Ipak, kako stvari stoje i kako prenosi ‘Sportski žurnal‘, Norvežanin u sredu neće biti ni u protokolu. Poznat je i razlog! Omojiuanfo napušta Crvenu zvezdu i postaće novi napadač danskog Brondbija. 

Zvezda je dovela novog napadača. U pitanju je reprezentativac Malija, Kalifa Kulibali, koji je prethodnih godina nastupao za Nant, sa kojim je osvojio Kup Francuske.

0
0

5 Komentara

  1. ..jos jedan dokaz da sportski ‘sek TOR’ u Coor***VI ne postoyi, sve je u sluzbi vanSportskih combinaciya (uqeradnje) i cladze..?!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter