0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

SVETISLAV PEŠIĆ PRED EUROBASKET: Spisak u sredu! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.22 u 14:05

Održana je konferencija za štampu uoči Eurobasketa, nakon odličnog ciklusa i dve pobede u kvalifikacijama za Mundobasket.

Glavna tema bila je spisak igrača koje će naš selektor povesti na Evropsko prvenstvo.

U sredu, nakon poslednjeg treninga, ćemo da objavimo spisak. Mi nemamo nikakav pritisak. Svi su tu, svi su kandidati. Svaki trening je važan, ali može da bude i nezgodan zbog eventualnih povreda. Sačekaćemo poslednji trening, pa onda. Malo se smirila situacija sa povredama, ali naporno je prvenstvo, moraćemo da vidimo neke stvari… Što se tiče jednog i drugog Nemanje, bili su dobri, imali su trening, imaće danas i sutra, videćemo u kakvom su stanju, pa ćemo da vidimo“ rekao je Svetislav Pešić pred Eurobasket koji startuje 1. septembra.

Na spisku se nalaze: Filip Petrušev (Crvena zvezda), Dejan Davidovac (CSKA Moskva), Nemanja Bjelica (Fenerbahče), Vanja Marinković (Baskonija), Nikola Kalinić (Barselona), Vladimir Lučić (Bajern Minhen), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Dušan Ristić (Fuenlabrada), Nikola Jokić (Denver Nagets), Nemanja Nedović (Crvena zvezda), Marko Jagodić-Kuridža (Budućnost), Vasilije Micić (Anadolu Efes), Marko Gudurić (Fenerbahče), Ognjen Jaramaz (Bajern Minhen), Boriša Simanić (Saragosa)i Nikola Milutinov (CSKA Moskva).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prvi meč na Evropskom prvenstvu Srbija igra u petak protiv Holandije u 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter