0
Tenis

FOTO: YouTube screenshot

ŠOK U ŠPANIJI, KANDIDAT ZA AFERU GODINE: Otkrivena ljubavna romansa Nadala i Šakire!? (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.22 u 08:53

Ljubav je navodno otpočela nakon snimanja spota!

Nedavni raskid dugogodišnje ljubavi i braka Đerara Pikea i Šakire izazvao je prave potrese u Španiji. Fudbaler i pevačica su se razišli nakon 11 godina braka, jer ju je štoper prevario sa mlađom devojkom.

Ovaj bivši par je i dalje na udaru tamošnjih medija, a sada se pojavila vest koja je ubrzo odjeknula u svetu. Novinari su došli do saznanja o navodnoj ljubavnoj romansi pevačice i legendanrnog  tenisera, Rafaela Nadala.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Ljubav je navodno planula još pre nego što je Šakira osvojila Pikeovo srce. davne 2009. godine. Španski paparaco, Đorđi Martin, otkriva da se ljubav dogodila tokom snimanja sporta za pesmu ‘Gitana‘, gde se Nadal pojavljuje kao maneken i razmenjuje nežnosti sa Kolumbijkom.

Samo godinu dana kasnije, kada je nastala zvanična pesma za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi ‘Vaka Vaka’, Šakira je uplovila u vezu sa Pikeom.

Nema sumnje da će ova afera uzdrmati javnost, a videćemo da li će se Nadal i Šakira oglasiti povodom iste.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter