0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Inter

ROMA I INTER SIGURNI U SERIJI A: Novajlije preslišane od strane stare garde, Vučica na čelu čopora!

Objavljeno: 30.08.22 u 23:38

Fudbaleri Intera su na svom stadionu savladali novajliji u najjačem rangu italijanskog fudbala, Kremoneze, rezultatom 3:1 i tako upisali treći trijumf u sezoni. Prednost Neroazurima je doneo Hoakin Korea nakon deset minuta igre, da bi prednost duplirao Nikolo Barela na asitenciju Čalhanoglua, pet minuta pre kraja prvog dela. Rezultat je povisio i Lautaro Martinez, četvrt sata pre poslednjeg sudijskog zvižduka, ali je u samom finišu gost uspeo da smanji preko Davida Okerekea.

U Rimu je Roma uspela da zauzme prvu poziciju, jer je trijumfom nad novajlijom Moncom od 3:0 potvrdila odličan start sezone. Paolo Dibala je u 18. minutu na asistenciju Tamija Abrahama doneo Vučici vođstvo, da bi Argentinac duplirao prednost svog tima nakon pola sata igre. Konačan rezultat je postavio Roher Ibanjez, sredinom drugog dela.

Roma i Inter su ovim pobedama zauzeli dve vodeće pozicije u Seriji A, dok su skroz na drugom kraju tabele Kremoneze i Monca, koji su zakucani za dno bez osvojenog boda još uvek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter