0
Fudbal

head coach Dejan Stankovic and Milan Pavkov Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PAVKOV DOŠAO NA BLISKI ISTOK: Dočekala ga možda najomraženija ličnost u očima Delija! (FOTO)

Objavljeno: 30.08.22 u 23:16

Odlučila je Crvena zvezda da proda iskusnog napadača Milana Pavkova, ali je odmah i našla zamenu za njega. Pavkov je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa saudijskom Al Faihom, koju sa klupe predvodi Vuk Rašović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Takođe, napadač se na Instagramu zahvalio doskoršanjem klubu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Pavkov (@milan_pavkov_9)

„Sigurno da nije lako napisati,zahvaliti se i rastati od kluba posle toliko godina,a koji mi je toliko toga pruzio. Hvala navijacima na podrsci koja je uvek bila najglasnija,hvala za svaki aplauz,svaku pesmu,hvala saigracima,hvala upravi,trenerima. Hvala za sve,cast mi je bila nositi dres sve ove godine i braniti crveno bele boje. Voleo bih da me po lepom pamtite,kao sto ce meni u srcu ostati urezan ovaj klub,tribina,svaki DELIJA. Zauvek ZVEZDA,vidimo se“ – napisao je Pavkov.

Tamo ga je dočekao dugogodišnji veliki rival, a od skoro saigrač, Vladimir Stojković, koji je na svom Tviter nalogu podelio fotografiju uz natips „Polećemo“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter