0
ATP

FOTO: STARSPORT

MEDVEDEV NAKON POBEDE NA STARTU US OPENA: Hajde da pričamo o Novaku!

Objavljeno: 30.08.22 u 13:11

Ruski teniser, koji brani trofej poslednjeg Grend slema u godini, u prvom kolu je savladao Stefana Kozlova, a nakon meča nije mogao da ne spomene Noleta.

Rutinski je slavio sa 3:0 u setovima, a nakon meča je upitan o hapšenju američke košarkašice Britni Grajner u Rusiji, pa je njen slučaj uporedio sa najboljim srpskim teniserom svih vremena.

„Čuo sam za to, ali ne znam sve detalje. Sigurno da ta situacija nije laka, kao i uvek kad neko ide u zatvor. Ne može se baš porediti sa ostalim situacijama, mislim hajde da pričamo o Novaku. Znate da on nije mogao da uđe u zemlju iz kog već razloga, zbog različitog zakona. Možemo da kažemo: Da li taj zakon ima smisla? Amerikanci mogu da se vrate bez vakcine. Novak ne može da dođe i on ne želi da živi u Americi. On samo želi da odigra teniski turnir i da se vrati kući, u Srbiju.“ zatim je nastavio.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„To je u neku ruku isto. Ne znam tačnu situaciju, mislim da je ona imala marihuanu? Ne sećam se tačno, ali zakon je zakon. A ako nije istina da je to imala, onda ne znam, onda to nije dobro. Ne želim da kažem šta je to bilo i šta se desilo, tako da nemam više ništa da dodam.“ završio je ovu temu Medvedev i osvrnuo se na sam meč.

„Prvi meč nikada nije lak. Stefan nema nijedan izuzetan udarac, ali je bllizu Top 100. Odličan je igrač, znam ga još iz juniorskih dana. Veoma sam srećan ishodom i pobedom“ zaključio je ruski teniser.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter