0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@SpursOfficial

KEJN DOŽIVOTNO PEVAC: Razmatra se novi ugovor ubojitom napadaču!

Objavljeno: 30.08.22 u 16:45

Jedan od najboljih igrača u istoriji Premijer lige Hari Kejn, sjajno je otvorio tekuću sezonu, ali i ovo leto je bilo spekulacija o promeni sredine odličnog napadača. Ipak, kako stvari stoje, devetka Engleske reprezentacije, neće otići nigde u skorijoj budućnosti, jer kako prenosi Fabricio Romano, a potom i Skaj, oni sa Harijem pokušavaju da se dogovore oko novog ugovora, koji bi ga verovatno vezao za London do kraja karijere.

„Dobro znate da vi svojim projektom napravite pravo vreme. Ako i fudbaler razume da postoji pravi proces, da svi idu u istom pravcu, mislim da svaki igrač želi to da vidi. Postoji vizija, postoji pravac i postoji jedinstvo da pokušamo da unapredimo tim i da unapredimo tim na nivou njegovih očekivanja“, rekao je Konte, preneo je Skaj.

„Moje mišljenje je samo jedno od milion mišljenja. Govorimo o prvoklasnom napadaču, fudbaleru koji je u ovom trenutku najreprezentativniji igrač Totenhema. Sigurno da bih želeo da potpiše novi ugovor. Ali, u ovom trenutku, vrlo je važno da vidim da je srećan, poptuno uključen u ovu sezonu, u ovaj projekat i u ono što radimo. Onda je to odluka koju igrač i klub moraju da donesu“, rekao je Konte.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Kejn je u najjačoj ligi sveta za Pevce postigao 187 golova, ali je bizarna činjenica da jedan od najboljih napadača protekle decenije još uvek nema osvojen trofej u karijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter