0
Evrokupovi

FOTO: West Ham Central @WestHam_Central/ Twitter screenshot

AS BORUSIJE SE BORI SA RAKOM: Isplivala potresna fotografija, napadač neprepoznatljiv posle nekoliko nedelja lečenja! (FOTO)

Objavljeno: 30.08.22 u 09:17

Ale se oporavlja van medijske pažnje!

Kompletnu fudbalsku javnost pogodila je vest da Sebastijan Ale boluje od tumora testista. Snažni napadač Borusije Dortmund i reprezentativac Obale Slonovače uspešno je operisan početkom meseca, ali sada ga očekuje dugačak oporavak.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Sebastijan će dobiti najbolji mogući tretman. Šanse za oporavak su vrlo dobre- poručio je pre mesec dana sportski direktor Dortmunda, Sebastijan Kel. Nemac je tom prilikom zamolio javnost za strpljenje i poštovanje privatnosti.

Niko nije mogao ni da nasluti da će se desiti ovako nešto, pogotovo nešto više od mesec dana, kada je bivši napadač Ajaksa pojačao Borusiju u nameri da nadomesti odlazak Erlinga Halanda.

Ale se oglasio odmah nakon operacije, podelio je fotografije na društvenim mrežama, a od tada više nije bilo obraćanja u javnosti.

Njegovu novu fotografiju objavio je Sport Bible, a fudbaler nakon terapija izgleda neprepoznatljivo.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter