0
Domaći fudbal

Foto: FK Mladost GAT

ANDRIJA RADULOVIĆ PRED NAPREDAK: Mislim da od ovog meča počinjemo da meljemo! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.22 u 12:31

Pred utakmicu u Kruševcu, protiv Napretka govorili su šef Aleksandar Linta i ofanzivac Andrija Radulović.

„Poznajemo ekipu Napretka, slični su prethodnom protivniku. Imaju čvrstu, gustu odbranu, igraju tranziciju i brzi napad kao Novi Pazar. Treba da vodimo računa, ali ne puno da se prilagođavamo rivalima kako ne bismo izgubili neki svoj identitet. Njima je veliko breme kao i nama, uz to igraju pred domaćom publikom i sigurno da je pritisak još veći. Mislim da imamo snage da prebrodimo nedaće i sa pojačanom energijom zabeležimo dobar rezultat“ kaže Linta koji pokušava da dođe do prvih bodova u ovoj sezoni.

„Znamo da su u negativnoj seriji, ali idemo u Kruševac sa verom da ćemo protiv Napretka popraviti skor i potom nastaviti u dobrom ritmu. Smatram da je posebno važno da uđemo u utakmicu kako treba. Napredak je takođe kao i mi u lošem ritmu, ali mislim da od ovog meča počinjemo da meljemo“ istakao je Radulović, strelac na prošlom meču protiv Novog Pazara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK MLADOST GAT (@fkmladostgat)

Utakmica između Napretka i Mladosti GAT, na stadionu „Mladost“ u Kruševcu na programu je danas u 18 časova i 30 minuta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter