4
Domaći fudbal

Foto: Twitter/@SDHuesca

ZVEZDA DOVODI IGRAČA CSKA NA POZAJMICU: Otišao Gajić, dolazi Gaič! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.22 u 23:28

Ohi je postigao pogodak u proteklom vikendu u meču protiv Javora, ali ga to neće zadržati u crveno-belom taboru.

Zvezdin Norvežanin ća najverovatnije pojačati danski Brondbi za milion evra, a šampion Srbije njegovu zamenu vidi u napadaču iz CSKA iz Moskve, koji ima srpsko poreklo. Reč je o Adolfu Gaiču.

Zanimljiva činjenica jeste da je fudbaler sličnog prezimena, desni bek, Milan Gajić ovog leta pojačao upravo velikana iz Moskve.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Gaič ima 23 godine i igrao je za mlađe kategorije reprezentacije Argentine. Stasao je u San Lorencu, a pre dolaska u CSKA, nastupao je i za Benevento i Uesku. Drugačijeg je profila od Pešića i Kulibalija, snažne je građe, a ono što mu najviše fali, jesu golovi. U Zvezdi se nadaju da bi u Beogradu mogao da se probudi.

0
0

4 Komentara

  1. Ovo sa Ohijem je skandal jer je momak želio da igra za Zvezdu kao i Rišario Živković kome Stanković iz nekog razloga nije htio pružiti šansu.

    0
    0
    Odgovori
  2. NIJE, AL“ ZAMALO..Adolf….TitLer..?!!!…jos ‘samo’ faLe Bugarcic(Nikola, zvani Zver-tvorac fk, upravnik Golog otoka i najveci ubicaSrba u Istoriji srpskog naroda) i Krcun da se ‘poVAmpire’ frankenstayn ‘metodom’, poput kk sekciye I TO BI BILO TO, ekipa na okupu, za novo pogLavlje=POSLEDNJE, PO SRAMNO SD!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter