0
Fudbal

FOTO: Screenshot

‘VREĐALI SU MOJU MAJKU KOJA IMA 90 GODINA’: Spaleti u klinču sa navijačem – hteo da ga ošamari, pa pogođen flašom (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.22 u 08:58

Incident je obeležio utakmicu italijanskog prvenstva.

Fudbaleri Fiorentine i Napolija su podelili bodove posle utakmice bez golova u okviru trećeg kola prvenstva Italije, ali je ova utakmica ostala u senci nekih drugih stvari, a ne same igre i dešavanja na terenu.

Trener ekipe iz Napulja Lućano Spaleti je od samog starta duela bio nervozan, te je dosta toga zamerao četvrtom sudiji, zbog čega je već u 19. minutu dobio žuti karton. U međuvremenu je uspeo da se smiri, ali je sve eskaliralo kada je sudija odsvirao kraj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

On je tada prišao do tribine sa navijačima koji se nalaze blizu klupe, kako bi raspravio neštgo sa muškarcem iz publike, kada je jedna plastična boca poletela ka njemu i pogodila ga.

U jednom momentu, navijač je čak pokušao da ošamari Spaletija, ali su ga odvukli u poslednjem trenutku posle rasprave koja je trajala nekoliko sekundi.

– Hoćemo li da razgovaramo o tome kako su navijači Fjorentine, koji su bili iza naše klupe, bezobrazni? Neki su vređali od početka do kraja utakmice. Njihova su deca sedela pored njih. Ne mogu da ponovim šta su sve izgovorili, neverovatno. Stalno su mi vređali majku. Moja majka ima 90 godina, pustite je na miru. Ti ljudi su profesionalni trolovi, rekao je Spaleti za ‘DAZN’.

Kako je to izgledalo i šta se dešavalo, možete videti:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter