0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVAC SE OZBILJNO POJAČAVA U FINIŠU PRELAZNOG ROKA: Bivši as Zvezde i Verone stigao na ‘Krov’!

Objavljeno: 29.08.22 u 18:49

Sjajni vezista pojačao redove Zmajeva!

Bogdan Jočić novi je igrač Fudbalskog kluba Voždovac! 21-godišnji vezni igrač danas je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Beograda.

Jočić se srpskoj fudbalskoj javnosti predstavio kroz mlađe kategorije Crvene zvezde, a potom se otisnuo put italijanske Verone. U Primaveri je upisao 45 nastupa, postigao 12 golova uz šest asistencija. Protekle sezone zaigrao je i u Superligi, za Metalac iz Gornjeg Milanovca, kao pozajmljeni igrač, a potom i u trećoj ligi Italije za Pro Verčeli. Kao jedan od većih talenata svoje generacije, nastupao je za sve mlađe selekcija reprezentacije Srbije.

Ofanzivni vezista u Voždovac stiže sa ambicijom da pomogne ekipi da napravi istorijski iskorak ka evro sceni i da se lično dokaže.

-Drago mi je što ću zaigrati za najmlađu ekipu u Super ligi. Smatram da je ovo idealna sredina u idealnom trenutku za mene i moj dalji razvoj. Pokušaću da se što pre nametnem, pre svega kroz dobar i posvećen rad na treninzima, i da dobijem šansu da pomognem timu da nastavi sa dobrim rezultatima i održi visoku poziciju na tabeli. Izgradnja napada, završnica i postizanje golova je nešto u čemu najviše mogu da doprinesem ekipi, te se nadam da će toga biti što više – jasan je Jočić.

Prvi čovek kluba, Miloš Mirković, poželeo je mladom Beograđaninu dobrodošlicu na Krov.

-Nije tajna da je Voždovac već godinama unazad najbolja sredina za razvoj mladih igrača, te sam siguran da će Jočić to iskoristiti na pravi način. Kao igrač koji ima inostrano iskustvo, posebno iz Italije gde se igra izuzetno kvalitetan fudbal, verujem da će uz dobar rad i požrtvovanost moći da postane važan šraf naše ekipe. Želim mu mnogo sreće i uspeha u dresu Voždovca – kazao je Mirković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter