1
AdmiralBet ABA Liga

navijaci grobari Partizan v Buducnost-Aba League Play Off Semi-Finals Season 2021-2022 Beograd, 22.05.2022. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

VELIKE PROMENE ZA PARTIZANOVE SEZONSKE KARTE: Grobari ne staju sa kupovinom – klub odmah reagovao!

Objavljeno: 29.08.22 u 13:24

Doneli su odluku da promene strukturu.

Odmah po objavljivanju sezonskih karata KK Partizan, zabeležena je rekordna zainteresovanost. Do sada je prodato više od 8.000 ulaznica, a zbog ogromnog broja ljudi koji žele u sektor 400, klub je odlučio da promeni strukturu mesta u Štark areni.

Naime, sektor Court Side klub neće biti u prodaji, dok će na njegovo mesto biti vraćena medijska tribina. Samim tim, mesto za novinare, koje je bilo planirano da bude smešteno u sektoru 400, oslobođeno je, pa će navijačima Partizana biti dostupno dodatnih 520 mesta.

FOTO: KK Partizan

Zbog velikog interesovanja navijača oslobađamo dodatna mesta u Štark areni! „Sezonci“ iz 2021/22 i dalje imaju pravo na 10% popusta! 

Usled velikog interesovanja navijača za sezonske ulaznice, kao i želje kluba da što veći kontigent karata ostane za dnevnu prodaju, KK Partizan NIS je doneo odluku o promeni prvobitne strukture mesta u Štark areni.

Sektor Court Side klub neće biti u prodaji a na mesto njega će biti vraćena medijska tribina, dok će ostatak mesta biti pripojen sektoru Friends & Family. Vraćanjem medijske tribine na staro mesto, oslobađa se 520 novih mesta na Nivou 400.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc)

O ovoj promeni, KK Partizan NIS je već izvestio sve one koji su rezervisali mesta u Court Side klubu i njima su pronađena druga, adekvatna mesta.

Prodaja sezonskih ulaznica odvija se putem servisa Ticketline, na prodajnim mestima u TC Merkator i na stadionu Partizana, odnosno preko sajta www.ticketline.rs

Ovim putem, KK Partizan NIS napominje da svi vlasnici sezonskih ulaznica iz sezone 2021/22 koji do sada nisu iskoristili priliku da kupe nove sezonske karte, i dalje imaju pravo na 10% popusta, objavljeno je na zvaničnom profilu kluba!

VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

  1. TAKOeee, samo JAKKKO Grobari!!!
    PS..stizu mi informacije da Coor***VA iz susedstVA, koja je vesta i obucena za du*VAnje Qrcca, ne moze za LE (nikako LS-ispOOsili..PAVKOV) da proda u predprodaji ni 10-ti deo kapaciteta chmara kkkane, a SVI znamo da vezba ‘tay rad’ sVAke godine u Evropi, dok ovde, kod nas u Srb, GLUMI :NEKI NIVO:..??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter