2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UEFA PONOVO KAZNILA PARTIZAN: Pored novčane kazne biće i delimično zatvoren stadion!

Objavljeno: 29.08.22 u 20:45

Već su kažnjeni beogradski crno-beli, jer su posle meča sa AEK-om iz Larnake platili 58 hiljada evra, a kapacitet stadiona je smanjen za dve hiljade mesta na meču protiv Hamruna.

Ispadi su se Partizanu ponovili i na meču plej-ofa za ulazak u Ligu konferencija protiv ekipe sa Malte, a to UEFA nije propustila i ponovo je kaznila vicešampiona Srbije. Dakle, crno-beli će morati da plate 20 hiljada evra i da na narednoj evropskoj utakmici, odnosno protiv Nice u Ligi konferencija smanji kapacitet stadiona za 3 hiljade mesta, zbog diskriminatoskog ponašanja navijača, piše u saopštenju UEFA.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kada se na to doda i 7 hiljada evra zbog upada navijača na teren nakon meča, dolazimo do cifre od 27 hiljada evra i 3 hiljade navijača manje protiv francuskog predstavnika.

0
0

2 Komentara

  1. TAKOeee Grobari, nema stajanja..dok ova nazadno/troyanska upr AVa ne ode!!!
    ..pitanje za uprAVu: Da li biste radije ‘videli’ buducnost, ili promenili proslost..??!!!
    PS…Obrazovanje i vaspitanje pocinje kod kuce..pa nismo mi “qani da nam je ‘kuca putuyuca’ bre ..?!!! Zato, sada, ODMAH uprAVa-napolje, za SPAS FKP i buducnost nase dece!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter