2
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Belgrade, Serbia - AUG.23 UEFA Champions League Play-offs, 2nd leg football match between Crvena Zvezda and Maccabi Haifa at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, on Aug. 23, 2022. foto:©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

STANKOVIĆ DOŠAO NA MARAKANU POSLE OSTAVKE: Pozdravio je Milojevića i tako nastavio tradiciju! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.22 u 14:52

Navijači su se oduševili zbog ovog poteza.

Nakon poraza u plej-ofu za Ligu šampiona od Makabija iz Haife, Dejan Stanković je podneo ostavku na poziciji trenera Crvene zvezde. Crveno-beli su povodom toga brzo reagovali, pa su za novog šefa struke izabrali bivšeg Stankovićevog pomoćnika Miloša Milojevića.

On je potpisao ugovor sa srpskim šampionom do kraja sezone, uz mogućnost, da ako se osvoji domaća Superliga Srbije, saradnja bude produžena na još godinu dana. Nakon ostavke, Dejan Stanković je učinio isto ono što i Vladan Milojević po odlasku iz Crvene zvezde – došao je na Marakanu, da poželi sreću Milošu Milojeviću i da se oprosti od svih u klubu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Tom prilikom napravljena je i fotografija, ispod koje su se ređali pozitivni komentari navijača.

– Zvezdaši, mirno spavajte, pisalo je u opisu slike.

Pored toga, klub je na zvaničnom Instagram profilu objavio i video posvećen doskorašnjem treneru Dejanu Stankoviću, u kojem su se prisetili najupečatljivijih momenata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

2 Komentara

  1. Nayobicnije foliranye, sto u ‘prevodu’ znaci ovo ped er sko ‘ljubi te brat’..je u stVAri ono Ro Msko ‘kume, ljubim te u racQ’..?!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS..sve je ok, dok jedan druqom ne pocnu da zAVlache ruke u dzepove..da ‘vide’ ko je vise ispr os io na chmara kkkani love….?!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter