0
Evropske lige

Fudbal Soccer World Cup 2014 qualifiers match Belarus v France Paul Pogba Gomel, 06.09.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PORODIČNA DRAMA POLA POGBE: Optužio brata da je pokušao da mu iznudi 13 miliona evra

Objavljeno: 29.08.22 u 11:25

Nesvakidašnja životna priča.

Pol Pogba, franucuski fudbaler, optužio je brata za ‘pretnje i pokušaj iznude’, u izjavi koju su potpisali igračevi advokati i njegov agent.

On je reagovao nakon što je javnost ugledao snimak na kom njegov startiji brat Matijas (32) obećava da će izneti ‘velika otkrića’ o svom tri godine mlađem bratu.

Saopštenje su potpisali majka Matijasa i Pola, Jeo Moriba, koja je ujedno i advokat igrača Juventusa, kao i agent Rafaela Pimenta.

– Nadležni organi u Italiji i Francuskoj su obavešteni pre mesec dana i više neće biti komentara u vezi sa istragom koja je u toku, dodaje se.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U video snimku objavljenom na četiri jezika (francuski, italijanski, engleski i španski), Matijas, inače i sam fudbaler, govori da će izneti stvari o bratu, pošto, kako je istakao, ceo svet zaskužuje da sazna određene stvari o Polu Pogbi.

Prema navodima AFP-a i njihovih izvora, od Pola Pogbe se traži 13 miliona evra ako želi da izbegne širenje navodno kompromitujućih snimaka koji bi mogli da ugroze njegovu karijeru.

Podsetimo, Pogba se ovog leta vratio u Juventus iz Mančester junajteda, a trenutno se oporavlja od povrede kolena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter