4
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic KSS kosarkaski savez srbija 11.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NOVI SPOR PROTIV CRNO-BELIH: Partizan mora da plati po presudi BAT, Mijailović sve objasnio

Objavljeno: 29.08.22 u 10:30

Košarkaški klub Partizan našao se u novom sporu.

Naime, crno-beli moraju da plate agenciji ‘Vaserman’ 80.116 evra po presudi BAT. Vest se pojavila danas, ali se radi u slučaju koji je regulisan još prošle godine.

Kako se navodi, ‘parni valjak’ mora da plati agenciji ranije troškove, plus trškove suđenja, a u pitanju su slučajevi vezani za ugovore igrača Alekseja Nikolića, Brajana Angole, Amara Gegića, Rašona Tomasa, Uroša Trifunovića i bivšeg trenera Andree Trinkijerija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ostoja Mijailović, predsednik kluba, istakao je da je sve blizu kompletiranja i da su ostale dve ili tri rate do kraja.

– Vest je vezana za staru presudu koja potiče iz doba Korone koja je poremetila sve klubove na planeti, pa i nas. Navedeni iznos je u dogovoru sa agencijom Vaserman i BAT u reprogramu i plaća se u mesečnim ratama. Te obaveze prema agenciji Vaserman su pri kraju. Ostalo je još 2 ili 3 rate. Nije prvi put da se neki medij zaleti pa objavi presudu sa sajta FIBA bez provere datuma i statusa. Malo je konfuzan taj red kojim se presude objavljuju pa onda ako neko ne čita pažljivo, lako dođe na pogrešan trag, rekao je Ostoja Mijailović za ‘Mozzart sport’.

0
0

4 Komentara

  1. Pozdrav za „GdK“…Mogu samo reci da smo usli u poslednju fazu budalizma na ovim prostorima..Izlaz je na vidiku, ali na zalost, nece biti ostvaren bez motke… Bolest kojom cigani ruse JSD Partizan je naizleciva…, a u toj borbi sami ce slomiti svoju kicmu, sto im ne zelm. Maca vec kuc na njihova vratanca, a pocelo je sa „dekijem“… Sledeci su Coki i Terzinjo, kod nas Vucela i Vazurinjo,…Ovaj period dok su ONI bili istorija naseg sporta nece moci da opere.

    0
    0
    Odgovori
    • Tako je, uzvracam pozdrave teBra..sve si rekao, nemam sta da dodam, osim da nasa borba traje i trajace, ALI nazire se ..KRAJ pootnjichave ERE upropascAVanja Srb. i srpskog sporta!

      0
      0
      Odgovori
  2. …’..malo jo confuzan taj red kojim se presude objAVljuju pa onda neko ne cita pazljivo, lako dodje na pogresan trag….??!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS..VEC pola veka sam ‘Psihiyatar’, alll’ ovakvog paciyenta(uz naravno cokiya i qazdu od oboyice) nismo dugo, dugo imali, tj. ‘posmatrali’..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter